Details

Date Time Liga Temporada
11 diciembre 2019 20:15 Liga Juvenil 2019/2020

Resumen

Segona victòria de l’equip en tres jornades de lliga. Ha estat un partit molt intens i disputat fins al descans, en el primer quart hem començat bé defensivament i en atac poc a poc hem començat a afinar i a crear més oportunitats de gol. En el segon quart hi ha hagut un molt bon atac però una defensa fluixa en la que hem concedit gols molt fàcils, penals en contra i hem perdut les marques amb facilitat, el parcial de 6 a 7 deixava un marcador ajustat de 9 a 11 al descans a favor nostre.

El tercer quart ha estat molt bó, defensivament hem fet una passa endavant i hem recuperat moltes pilotes, hem tancat molt bé a la boia i seguint amb un bon atac, amb diversos gols exteriors, de contra i a la boia , hem fet un parcial de 2 a 5 que deixava el partit molt encarat.  En el darrer quart hem fet un joc molt més pausat i controlat i amb un darrer parcial de 3 a 4 hem acabat amb el 14 a 20 final.

Felicitar a tot l’equip, no és fàcil conjuntar un equip que no entrena junt, ja que 6 jugadors ho fan amb els absoluts, 4 jugadores amb el femení i els altres 3 amb els cadets, i avui han funcionat com un bloc, amb rotacions constants de tots i totes les jugadores sense baixar gens la intensitat i nivell de joc. Molt bé EQUIP. A seguir treballant per competir al màxim en aquesta lliga tan igualada i competida.