Details

Date Time Liga Temporada
30 noviembre 2019 17:00 Liga Absoluta Masculina 2019/2020

Resumen

Primera victòria de la temporada enfront d’un combatiu Sóller. Partit amb dues cares molt diferenciades per el nostre equip.

Hem començat amb molt de desencert ofensiu, amb alguns llançament molt dèbils i passades dolentes, fallant 3 superioritats en el primer quart. Això ho ha aprofitat l’equip local per arribar al final de la primera part amb un 2 a 1 a favor, que reflectia el poc encert ofensiu i la bona tasca defensiva dels dos equips. A l’inici del tercer quart l’equip local aprofitant un penal ha agafat una màxima distancia de dos gols (3 a 1) que hagués pogut passar a tres gols, els sollerics han fallat una clara ocasió i a partir d’aquesta jugada el nostre equip s’ha activat al màxim en defensa i en els següents 16 minuts tan sols ha encaixat un gol, deixant a l’equip local sense idees ni opcions de gol, en atac hem anat millorant i amb un parell de llançaments exteriors i un parell de jugades molt ben elaborades hem aconseguit un parcial en els darrers dos quarts de 1 a 8, per tancar el marcador amb un 4 a 10 molt més treballat del que sembla.

Esperam que a partir d’aquí, l’equip vagi agafant confiança, rodatge i motivació de cara a afrontar els partits que ens queden d’aquí a la final six.