Details

Date Time Liga Temporada
8 febrero 2020 13:00 Liga Absoluta Masculina 2019/2020

Resumen

Quarta victòria consecutiva de la temporada en la sempre difícil piscina dels josepins, que ens afiança en la segona posició d’aquesta fase regular i ens reforça de cara al playoff que s’ha de jugar el més de març.
Avui ens presentavem a Eivissa amb algunes baixes significatives a l’equip i amb tan sols 10 jugadors absoluts.

Hem plantejat un primer temps de partit amb una defensa zonal per no carregar-nos d’exclusió i l’equip eivissenc ha fet el mateix, els primers dos quarts han estat molt ofensius i amb els dos equips molt encertats. Hem arribat al descans amb un 11 a 10 en contra després de dos parcials igualadissims (4/4) i (7/6).  A partir del tercer quart els dos equips hem començat a pressionar molt més en defensa i el parcial ha estat de 2/2. En el darrer quart l’equip ha augmentat més encara el pressing defensiu i amb un parell de llançaments exteriors hem aconseguit el 1/3 final que ens donava la victòria.

Tot i això ens ha tocat patir fins el darrer moment, ja que a falta de 40 segons defensavem amb dos gols d’avangatge i amb un gol de falta directe dins 6 metres i un penal (amb previa falta del boia josepi) que només ha vist l’arbitre eivissenc, els josepins han tengut l’opció d’empatar a 2 segons del final.  El penal ha anat al pal, s’ha fet justícia i la victòria ha vengut cap a Mallorca.

L’únic punt negatiu es la falta d’encert en els jugades de superioritats, ens cal millorar aquest aspecte per poder competir al màxim en aquest play off que s’acosta.