Details

Date Time Liga Temporada
8 marzo 2020 11:00 Liga Absoluta Masculina 2019/2020

Resumen

Seguim lluitant per la segona posició d’aquesta fase regular amb una nova victòria enfront d’un Sóller combatiu que ens ho ha posat difícil al llarg de tot el partit.

Inici de partit amb poca eficiència ofensiva i bones defenses que ens ha duit a un 2 a 2 a la fi del primer quart. En el segon quart amb tres gols de la boia, un penal i una superioritat hem fet un parcial de 5 a 2 que començava a posar distància en el marcador. (7/4) El sóller ha millorat ofensivament en el tercer quart, però amb un 5 a 4 ens hem posat amb un 12 a 8 que deixava el partit molt de cara.
En el darrer quart l’equip ha calmat molt el joc i amb un darrer parcial de 3 a 1 (amb una molt bona defensa) hem arribat al 15 a 9 final.

Ara ens queda acabar la fase regular d’aquí a dues setmanes enfront d’un Calvià, que creix setmana a setmana, en el partit en que ens jugam el segon lloc i el pase directe a semifinals. Esperem que l’equip segueixi amb la bona dinàmica dels darrers partits.