Details

Date Time Liga Temporada
24 noviembre 2019 11:00 Liga Juvenil 2019/2020

Resumen

Gran victòria del nostre equip juvenil en un partit en el que arribavem amb moltes baixes. En el partit hem hagut de jugar amb tan sols 6 juvenils i hem hagut de convocar a tres cadets i un infantil. Tot i les dificultats tots han estat a un nivell espectacular desde infantil als juvenils passant pels cadets.

El partit s’ha iniciat amb molta igualtat i amb una mica d’avangatge visitant en el marcador acabant el primer quart 2 a 3. En el segon quart hem ajustat un mica la defensa i després d’anar dos gols per sota hem començat a funcionar en atac i amb un bon parcial hem arribat al descans amb un 7 a 5. En el tercer quart hem patit molt en la defensa interior del boia i en alguns llançaments exteriors i això sumat a unes superioritats mal executades ha permès a l’equip rival empatar el partit a 9. El darrer quart ha estat un festival de gols per ambdós costats en el que hem arribat a agafar dos gols d’avangatge en dues ocasions.

En la segona d’elles ja només faltava 1 ’30”. Tot i això se’ns han apropat a un gol i hem hagut de fer una bona darrera defensa per tal de guanyar aquest partit tan competit. Enhorabona nois.