Details

Date Time Liga Temporada
26 octubre 2019 15:00 Liga Absoluta Masculina 2019/2020

Resumen

Hem començat la temporada a la sempre difícil piscina del CampusEsport amb un partit igualadissim i molt disputat de principi a fi….

El primer quart s’ha jugat amb molta intensitat però amb poc encert de cara a porteria. En el segon quart l’equip local s’ha avançat 2 a 1, i amb un parell de llançaments exteriors hem posat un 2 a 3, agafant un gol d’avangatge que de seguida l”equip local ha neutralitzat. Així s’ha jugat fins els darrers 2 minuts de partit, sempre agafant un gol d’avangatge i l’equip local empatant.

Hem tingut vàries oportunitats per posar dos gols de marge i no hem estat encertats. En el darrers 2 minuts l’equip local amb una superioritat i un llançament exterior s’han posat per davant 10 a 9 a falta de 40 segons. Hem fet una bona darrera jugada, treguent una exclusió en la que en els darrers 15″ de partit hem fet l’empat. El marcador ja no s’ha mogut en un partit molt igualat que fa preveure una temporada competida de principi a fi.

Toca anar afinant ja que el proper dissabte rebem al conjunt sant josep, en un altra partit que se presenta apassionant.