Details

Date Time Liga Temporada
15 febrero 2020 17:00 Liga Juvenil 2019/2020

Resumen

Començavem la segona volta enfront del líder de la categoria i el començament del partit no ha pogut ser més dolent. Negats en atac, perdent moltes pilotes i concedint llançaments molt fàcils l’equip local ha començat amb un 3 a 0 inicial que ha estirat a mitjans del segon quart fins a un 7 a 0 que deixava el partit sentenciat.

L’equip a partir d’aquest moment ha començat a estar més encertat de cara a gol però seguia encaixant gols a cada jugada i amb un parcial de 1 a 4 arribavem al descans amb un resultat més ajustat de 8 a 4 .
En el tercer quart l’equip s’ha arribat a posar a 3 gols, però inmediatament els locals ens han destroçat ofensivament fent-nos encaixar un parcial de 8 a 5 que deixava un 16 a 9 ja definitiu. En el darrer quart amb un 2 a 4 a favor hem maquillat una mica el resultat.

En resum, partit molt fluix defensivament parlant i amb altibaixos ofensius. Cal treballar més per mirar de defensar el tercer lloc de la classificació.