Details

Date Time Liga Temporada
16 noviembre 2019 17:30 Liga Absoluta Masculina 2019/2020

Resumen

Acabam la tercera jornada amb una duríssima derrota, en un partit en el que l’equip (tècnic i jugadors) no ha sabut estar a l’alçada del que toca esperar. La intensitat defensiva ha estat baixa desde principi a fi. En tan sols un minut i mig el resultat ja marcava un 3 a 0 que deixava el partit mig sentenciat.

El primer quart ha acabat amb un 5 a 2 evidenciant molta feblesa defensiva. El segon quart el rival ha anat posant distancia en el marcador arribant al descans amb un 12 a 3 que sentenciava el partit per complet. En el tercer quart la desfeta encara ha estat més gran, tot i millorar ofensivament gràcies a la gran actuació del nostre jugador Marc, que ha anotat 8 gols, ja que el parcial ha estat de 11 a 3, cada errada en atac era penalitzada amb un gol en contra , penal o exclusió. En el darrer quart hem aturat una mica la desfeta, empatant el parcial a 4 gols.

És una derrota molt contundent que ens ha de fer veure la necessitat de canviar molts aspectes del nostre joc, entrenar més i millor i aixecar el cap per anar millorant.