Details

Date Time Liga Temporada
19 enero 2020 12:30 Liga Absoluta Masculina 2019/2020

Resumen

Tercera victòria consecutiva del nostre absolut que ens posiciona com a segon classificats, després d’un inici de lliga fluix.

Victòria molt treballada enfront d’un combatiu campus sport, inici del partit bastant bo però perdonant moltes ocasions de gols per acabar 4 a 1 en el primer parcial, amb la sensació d’haver pogut agafar un gran avantatge, el segon quart ha estat molt dolent per part nostre, hem encaixat amb facilitat i encara hem tengut menys encert de cara a porteria, tot i seguir generant ocasions molt clares, encaixant un 1 a 4 que deixava el partit empatat a 5, cal dir que el porter rival ha estat emcertadissim al llarg de tot el partit.
En el tercer quart el parcial ha estat molt igualat i tan sols hem anat agafant un gol de diferència, ha estat en el darrer quart a on el nostre porter ha tengut intervencions de molt mèrit i en el que hem aprofitat bé les superioritats a on ens hem distanciat fins al 14 a 10 final.

Ens venen ara dos partits molt complicats, contra sant josep i ciutat en els que veurem si realment estarem a punt per competir en el playoff final. Cal seguir entrenant i conjuntant bé totes les peces de l’equip per poder competir al màxim.