Date Time Liga Temporada
15 diciembre 2019 11:00 Liga Absoluta Masculina 2019/2020

Resumen

Segona victòria de la temporada en un partit amb molts altibaixos.

Primer quart fluix en el que hem encaixat 3 gols amb molta facilitat que posaven un 0 a 3 en el marcador que ens ha fet anar a remolc i amb preses. Al final del primer quart i comencament del segon hem agafat una mica d’avangatge arribant al descans amb un mínim avantatge d’un gol. El tercer quart ha estat el que hem jugat millor i hem agafat una mica de distancia en el marcador. En el darrer quart hem tornat a evidenciar una baixa forma física i desencert ofensiu i l’equip rival ha anat retallant l’ avantatge de quatre gols que duiem fins a la minima diferencia d’un gol.

Ens cal entrenar més i amb més intensitat per tal de mantenir un nivell adequat al llarg de tot el partit i no tenir aquests altibaixos. Acabam la primera volta de la lliga en la tercera posició i enfora del nivell que volem assolir. Cal fer una passa endavant, recuperar alguns efectius que ens han faltat en el darrer mes si volem lluitar per ser competitius de cara al play off que hem de jugar el més de març.