Details

Date Time Liga Temporada
22 febrero 2020 16:30 Liga Absoluta Masculina 2019/2020

Resumen

Derrota per la mínima en un partit molt disputat i amb alternatives en el marcador.

Hem començat molt seriosos, molt be defensivament i agafant avantatge en el marcador. En el segon quart l’equip visitant s’ha anat imposant en defensa i ens ha començat a fer mal desde la boia, hem començat a acumular exclusions i hem arribat al descans amb un ajustat 5 a 6. En el tercer quart s’ha seguit ambbla mateixa línea i amb moltes més exclusions i qualque jugador exclòs definitivament hem encaixat un 3 a 5 que ens deixava contra les cordes, llàstima d’un gol injustament anul.lat en el darrer instant del tercer quart. Al final hagues significat l’empat. En el darrer quart tot i estar tres gols a baix l’equip ha fet un gran esforç i amb llançaments exteriors ens hem apropat fins a deixar el 14 a 15 definitiu a falta de pocs segons.

El nostre rival ha sabut aprofitar els penals (3) i superioritats (14) que han tengut, noltros n’hem tengut 7 a favor, i s’han enduit una victoria molt treballada.

Esperam tornar a trobar-los a la final six per tal de derrotar-los. Cal seguir entrenant una mica més del que ho feim per tal d’aspirar al màxim. Orgullós de l’esforç de tot l’equip i del suport de la nostra “marea naranja”.