Details

Date Time Liga Temporada
2 noviembre 2019 18:30 Liga Absoluta Masculina 2019/2020

Resumen

Derrota en el segon partit de lliga que hem jugat com a locals, en un partit molt intens i físic.

Hem començat amb un primer quart molt igualat que ha acabat amb un 2 a 2. En el segon quart hem anat per davant en el marcador amb un mínim avantatge, però amb molt de desencert ofensiu, al tercer quart hem anat baixant físicament i l’equip eivissenc ha ajustat el marcador i en el darrer quart no hem estat capaços de materialitzar les nombroses ocasions que hem tingut i això ens ha passat factura.
Mentre hi ha hagut benzina hem dominat em partit, en quan l’hem acabada han arribat els desencerts i errades que ens han duit a la derrota.

La conclusió és fàcil, manca fer més feina i posar-se les piles si volem arribar a competir bé aquesta temporada.