Página Web Oficial
MALLORCA WATERPOLO CLUB

Normes d’us per l’inici de la temp.20/21

Normes d'us de les intalacions per l'inici dels entrenamets.

GRUPS ENTRENAMENT I.M.E (SANT JORDI)

De cara a l’inici dels entrenaments de la temporada 2020-2021, hem de seguir de manera escrupolosa i obligatòria tota una sèrie de normes i recomanacions que vos explicam a continuació. Tots els esportistes que han d’entrenar a instal·lacions municipals de I.M.E, és a dir a la piscina de Sant Jordi, han de seguir el següent protocol.

A més com a club demanam que cada esportista dugui sempre dos gorros de natació o de waterpolo si en tenen, (un d’ells de recanvi) , ja que ara no podem fer servir de manera comunitària els gorros de waterpolo del club, i en cas de no venir amb gorro no se podrà entrenar. També és indispensable dur ulleres de natació. Ja que de moment no pot haver entrenaments de contacte i se prioritzarà la part de individual de nedar i tècnica específica de waterpolo. De moment els grups d’entrenament que havien de fer físic el dimecres i divendres de 1530 a 1600 no ho faran, una vegada tenguem l’autorització per fer-ho els entrenadors ho comunicaran als seus grups.

GRUP ENTRENAMENT PRINCEPS D’ESPANYA

Els esportistes que han de realitzar els entrenaments a la piscina de prínceps d’Espanya, el grup d’absoluts i juvenils, han de seguir el següent protocol.

Arribada a la instal·lació:

Tenir preparada la targeta d’accés per passar-la per el lector de targetes i accedir per els torns. Hi haurà un únic control d’entrada. Neteja de mans al dispensador de hidrogel i neteja de les soles dels calçats a les safates desinfectants.

Espais esportius i zones comunes

S’evitarà caminar descalç en tot moment. Fins i tot a les piscines caldrà caminar amb xancletes fins la vora de la piscina, tot just abans d’entrar a l’aigua.

És obligatori utilitzar les dutxes de la platja de la piscina abans de banyar-se, utilitzant tan sols les dutxes alternes per respectar la distància de seguretat. L’aforament serà de 4 nedadors/es màxim per carrer, fent les aturades a zones diferents de la piscina a la de 25 metres i de 6 nedadors/es màxim per carrer a la piscina de 50 metres, fent les aturades a zones diferents de la piscina. Els entrenadors/es no podran dur el calçat del carrer ni amb peücs. És obligat que es calcin xancles de piscina.

Es requereix als/les esportistes l’ús de la mascareta pel centre en tot moment, exceptuant quan realitzin l’activitat. Es recomana que cadascun/a dels/les esportistes porti un kit sanitari consistent en: mascareta i hidrogel desinfectant.

Es permetran entrenaments en grups que puguin suposar algun tipus de contacte físic, sempre i quan es realitzin en grups d’entrenament de composició estable de com a màxim 10 persones. No es permeten variacions en la composició dels grups d’entrenament.

Els entrenadors/es hauran de ser respectuosos/es amb aquestes normes i encarregats de que els seus/ves esportistes les compleixin, així com seguir les directrius dels socorristes, màximes autoritats i responsables a l’espai esportiu de la piscina.

Vestidors i dutxes

  • Es poden emprar els vestidors, respectant la distància de seguretat
  • Es permetrà dutxar-se als vestidors en dutxes alternes i respectant la distància de seguretat.
  • Respectau les marques als vestidors a l’hora de seure. Tan sols es pot seure als bancs no marcats. No es poden emprar les taquilles.
  • Els WC hauran de descarregar-se amb la tapa baixada per evitar la propagació de micro-gotes.
  • No es pot fer ús dels eixuga mans elèctrics. Utilitzar paper d’un sol ús i llançar-ho a la paperera amb pedal.
    A més com a club demanam que cada esportista dugui sempre dos gorros de natació o de waterpolo si en tenen, (un d’ells de recanvi) , ja que ara no podem fer servir de manera comunitària els gorros de waterpolo del club, i en cas de no venir amb gorro no se podrà entrenar. També és indispensable dur ulleres de natació. Ja que de moment no pot haver entrenaments de contacte i se prioritzarà la part de individual de nedar i tècnica específica de waterpolo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *